“De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en vormt geen juridisch of professioneel advies. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website accuraat, compleet en up-to-date is, geven we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Het vertrouwen op dergelijke informatie is dan ook op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of enige schade, inclusief, maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kun je linken naar andere websites die niet onder de controle staan van ons. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van een link impliceert geen goedkeuring van de site waarnaar wordt gelinkt.

Alle inspanningen zijn geleverd om deze website draaiende te houden. We nemen echter geen verantwoordelijkheid voor, en zullen niet aansprakelijk zijn voor, de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.

Het gebruik van deze website en eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van deze website vallen onder de wetten van Nederland.”

Winkelwagen
Scroll naar boven